ερώτηση.gr
     
 
 
Ρούχα για την γυναίκα τον άνδρα και το παιδί, ένδυση.gr

Διάλεξε κατηγορία
 
Τα σημαντικά θέματα
Τι είναι οι Oμαδικές Αγορές;
Οι ομαδικές αγορές είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική διαδικτυακή προωθητική ενέργεια...
περισσότερα
Πώς μπορώ να κάνω δωρεάν τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων;
Καταρχήν, ας δούμε τι είναι τα ψυχομετρικά τεστ.
περισσότερα


Αστεία και περίεργα!!! www.superwow.gr

Προσφορές grabit.gr

Οικονομία & Χρήμα » Διαφήμιση & Ιντερνετ

Ότι πρέπει να ξερεις σχετικά με σημαντικούς τομείς της Οικονομίας που ανοίγουν ευκαιρίες για κέρδος σε επαγγελματίες και μη.


 

Ποιες είναι οι εξελίξεις στον τομέα του SEO
19/03/2018

Ποιες είναι οι εξελίξεις στον τομέα του  SEO


Η βελτιστοποίηση SEO έχει μια τεράστια ώθηση τον τελευταίο καιρό εξ αιτίας της αυξανόμενης δημοτικότητας των sites κοινωνικής δικτύωσης και των διάφορων βελτιώσεων στην τεχνολογία αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση σε μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (facebook, twitter)

H Βελτιστοποίηση σε μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, είναι η νεώτερη έκδοση του SEO. Αυτά έχουν λάβει τεράστια δημοτικότητα σε παγκόσμια κλίμακα δίνοντας μια νέα δυνατότητα ώθησης στη αύξηση του συνόλου των επισκεπτών των ιστοσελίδων που ξέρουν πως να τα μεταχειριστούν ως εργαλεία για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Οι δραστηριότητες βελτιστοποίησης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνουν την ανάπτυξη αξιόπιστου λογαριασμού σε αυτά, και τη στόχευση σε πραγματικό χρόνο αναζήτησης. Όσο μεγαλύτερη αίσθηση, ή όσο μεγαλύτερο ντόρο κάνετε στα μέσα αυτά, τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι προοπτικές να έχετε περισσότερους πελάτες το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ταχύτητα ιστοχώρου και δραστηριότητες SEO

Το Google, στην προσπάθειά του να βελτιώσει την απόδοση των ιστοχώρων έχει αποφασίσει να "τιμωρήσει" εκείνα τα site που χρειάζονται περισσότερο χρόνο φόρτωσης. Ταυτόχρονα, η ανάρμοστη χρήση των ετικεττών Meta στην κωδικοποίηση των σελίδων θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στις σημαντικότερες μηχανές αναζήτησης στο ερχόμενο διάστημα.

Online Βίντεο

Το βίντεο είναι πολύ στη μόδα σήμερα. Το site σας είναι σχεδόν απαραίτητο να έχει τηλεοπτικά κλιπάκια με βίντεο, πχ από το YouTube, το οποίο είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα στο web σήμερα. Εάν φορτώσετε ένα βίντεο στο YouTube χρησιμοποιώντας μια ιδιαίτερη λέξη κλειδί, το site σας θα έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι "ορατό" για την συγκεκριμένη λέξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όπως Google.

Κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει την αυξανόμενη δημοτικότητα του YouTube. Έχει ξεπεράσει ακόμα και το Yahoo!, για να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στις ΗΠΑ. Επομένως, το να έχετε ένα σχετικό βίντεο στο YouTube όχι μόνο ενισχύει τις προοπτικές του SEO του site σας στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης, αλλά δίνει και ώθηση και στις προοπτικές SEO στο YouTube το ίδιο.

Το Web μπαίνει στην κινητή τηλεφωνία

Τα Smartphones πλέον βρίσκονται παντού και όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για να σερφάρουν στο ίντερνετ. Αυτή η τάση πρόκειται να αυξηθεί όσο περνάει ο καιρός. Ο αριθμός των χρηστών Διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου έχει αγγίξει τα 90 εκατομμύρια ήδη. Η ανάγκη για το site σας να ικανοποιήσει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων θα είναι φυσικά πιό επείγουσα. Το site σας πρέπει να βελτιστοποιηθεί για τις σχετικές εφαρμογές κινητών, όπως οι υπηρεσίες αναζήτησης της Google και το εργαλείο λέξης κλειδιού σε AdWords για κινητά .

Το Google το ίδιο έχει δηλώσει ότι οι αναζητήσεις μέσω κινητών τηλεφώνων έχουν αυξητικές τάσεις και μάλιστα με ραγδαίους ρυθμούς. Αυτό από μόνο του υπογραμμίζει την ανάγκη να επενδύσετε χρόνο και τα χρήματα για βελτισοποίηση του site σας για τα κινητά τηλέφωνα στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Εξατομικευμένη αναζήτηση

Μια από τις σημαντικότερες τάσεις στην online αναζήτηση είναι η εξατομικευμένη αναζήτηση. Αυτή η τάση θα ενταθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα. Το Google, ο παγκόσμιος ηγέτης, έχει κάνει στην πραγματικότητα την εξατομικευμένη αναζήτηση προεπιλογή. Τα εξατομικευμένα αποτελέσματα αναζήτησης είναι βασισμένα στις συνήθειες του χρήστη κατά το σερφάρισμα.

Η πιθανότητα του ιστοχώρου σας να παρουσιάζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης πρόκειται να μειωθεί, εκτός και αν το site σας είναι μια από τις πιο συχνές στάσεις του χρήστη. Εάν το site σας είναι δημοφιλές και οι χρήστες το επισκέπτονται συχνά, τότε είναι πιθανό να απολαύσετε καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Τοπική αναζήτηση

Τα πειράματα με τις κατά τόπους αναζητήσεις φάνηκαν να έχουν καλά αποτελέσματα. Οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως το Google έχουν  αρχίσει να βασίζονται στις τοπικές λίστες αναζήτησης. Οι δημιουργοί των σιτες, πρέπει να δίνουν έμφαση  στη βελτίωση των δυνατοτήτων SEO των σιτε τους στις τοπικές μηχανές αναζήτησης. Το να κυριαρχήσετε στις τοπικές λίστες είναι αρκετά πιο εύκολο δεδομένου ότι υπάρχει μικρότερος αριθμός "παιχτών". Οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης θα φιλτράρουν έπειτα τα κορυφαία αποτελέσματα στους καταλόγους αναζήτησής τους και εσείς θα έχετε μια αυτόματη είσαγωγή.

Αυτές ήταν μερικές από τις τάσεις SEO για το επερχόμενο διάστημα. Δώστε προσοχή σε αυτά εάν θέλετε να διατηρήσετε ή να βελτιώσετε τις θέσεις που καταλαμβάνει το site σας στις μηχανές αναζήτησης.

 

 
         
 

 

Δοκιμάσαμε και σας Προτείνουμε

Μασάζ με αιθέρια έλαια σε όλο το σώμα
Απο τα Lipogen, Παγκράτι, Νίκαια, Αίγινα και Κατερίνη
περισσότερα

Αφιέρωμα στο ταξιδιωτικό γραφείο VELAS TOURS
Δυναμικό & Αξιόπιστο τουριστικό γραφείο που ξέρει να «σας ταξιδεύει»
περισσότερα

Φιλόξενο, εξυπηρετικό και με σεβασμό στον πελάτη
Ο λόγος για το κέντρο αισθητικής & ομορφιάς "Beauty for You" που...
περισσότερα

 
Προσφορές και Διαφημίσεις
 

Πρόσφατα Θέματα

Ποιες είναι οι εξελίξεις στον τομέα του SEO
Η βελτιστοποίηση SEO έχει μια τεράστια ώθηση τον τελευταίο καιρό
περισσότερα

Πότε ξεκινάει το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για το 2011;
Ξεκινάει την Τετάρτη 9/3/11. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα απογραφούν...
περισσότερα

Εύρεση Εργασίας : Τι να προσέξω στην συνοδευτική επιστολή του Βιογραφικού μου Σημειώματος;
Η επιστολή που συνοδεύει το Βιογραφικό σημείωμα είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί βοηθάει τον αξιολογητή να διαπιστώσει το ενδιαφέρον του υποψηφίου για την θέση ή και την εταιρία...
περισσότερα

 

Αστεία και περίεργα!!! www.superwow.gr

Newsletter

 
 


Όμορφη.gr

Φαγητό.gr

Ζώα.gr

Ρούχα.gr

Παπούτσια.gr

 

 

 

 

WebCore IT & Web Developments