ερώτηση.gr
     
 
 
Ρούχα για την γυναίκα τον άνδρα και το παιδί, ένδυση.gr

Διάλεξε κατηγορία
 
Τα σημαντικά θέματα
Τι είναι οι Oμαδικές Αγορές;
Οι ομαδικές αγορές είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική διαδικτυακή προωθητική ενέργεια...
περισσότερα
Πώς μπορώ να κάνω δωρεάν τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων;
Καταρχήν, ας δούμε τι είναι τα ψυχομετρικά τεστ.
περισσότερα


Αστεία και περίεργα!!! www.superwow.gr

Προσφορές grabit.gr

Οικονομία & Χρήμα » Franchise

Ότι πρέπει να ξερεις σχετικά με σημαντικούς τομείς της Οικονομίας που ανοίγουν ευκαιρίες για κέρδος σε επαγγελματίες και μη.


 

Franchise :Έχω μια επιτυχημένη εταιρία και θέλω να δημιουργήσω ένα franchise. Τι μειονεκτήματα έχω;
18/10/2019

Franchise :Έχω μια επιτυχημένη εταιρία και θέλω να δημιουργήσω ένα franchise. Τι  μειονεκτήματα έχω;


Τα μειονεκτήματα που μπορεί να προκύψουν για ένα δικαιοπάροχο έχουν να κάνουν με την επιλογή του συνεργάτη που είναι μια διαδικασία σημαντική και ταυτόχρονα δύσκολή για τους δικαιοπάροχους. Μια λανθασμένη επιλογή, μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για ολόκληρο το σύστημα Franchise και  μια απλή λήξη της σύμβασης δεν μπορεί να λύσει εύκολα το πρόβλημα.
Άλλο ένα μειονέκτημα έχει να κάνει με το γεγονός ότι το δικαίωμα των δικαιοπάροχων να ελέγχουν αν ακολουθούνται σωστά οι οδηγίες τους δεν τους παρέχει αυτόματα και την ασφάλεια ότι πράγματι συμβαίνει αυτό. Κατά συνέπεια είναι συχνή η περίπτωση που για να τεθούν τα κεντρικά ελεγχόμενα μέτρα σε εφαρμογή περνά ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Επίσης το περιθώριο κέρδους  είναι ένα θέμα που πρέπει να εξετάσεις διότι τα έσοδα των δικαιοπάροχων από τη δικαιοπαροχή περιορίζονται συνήθως στις αμοιβές εσόδων και τις συνεχείς αμοιβές Franchise. Σε μερικές περιπτώσεις οι αυξήσεις συμπεριλαμβάνουν και τους δικαιοδόχους όταν υποχρεώνονται να αγοράσουν τα συμβατικά αγαθά.
Ένα άλλο θέμα που μπορεί να προκύψει περιλαμβάνει τις παρεξηγήσεις και συγκρούσεις συμφερόντων που μπορούν να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε είδος συνεργασίας. Στα συστήματα franchise συναντόνται συχνότερα καθώς αυξάνεται η επιτυχία των δικαιοδόχων επιχειρήσεων. Οι οι δικαιοδόχοι βάζουν δικαιολογημένα την δική τους οικονομική επιτυχία πάνω από τις υποχρεώσεις τους προς του δικαιοπάροχους θεωρώντας την παρουσία των δικαιοπάροχων περιττή κάποιες φορές.
Εάν μια συμφωνία μεταξύ των δύο συνεργατών δεν μπορεί να επιτευχθεί σε αυτήν την φάση τότε τα προβλήματα οδηγούν φυσιολογικά στη λήξη της σύμβασης. Υπάρχουν πολλαπλά προβλήματα που περιλαμβάνονται στη λήξη μιας συνεργασίας franchise δεδομένου ότι πρέπει να βρεθεί μια δίκαιη λύση προ πάντων σχετικά με το μέλλον της επιχείρησης καθώς επίσης και με τα αποθέματα σε προϊόντα. Εάν δεν μπορεί να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση, αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ήδη υπάρχοντες ή μελλοντικούς δικαιοδόχους του franchise σου. Δεδομένου ότι οι δικαιοπάροχοι πρέπει να σκέφτονται την καλή φήμη τους και για να κερδίσουν νέους συνεργάτες, πρέπει να λαμβάνουν υπόψη όλες τις πτυχές των συνεπειών οποιασδήποτε ζημιάς στην εικόνα τους.
Θυμήσου: Οι καλύτερες επιχειρήσεις Franchise  έχουν ένα οργανωμένο επιχειρησιακό σύστημα

Πηγή Πληροφόρησης:  www.franchisecore.gr, ιστοσελίδα που δραστηριοποιείται στο χώρο του franchise και διαθέτει πλήρη βάση δεδομένων με στοιχεία των εταιριών  που παρέχουν το σύστημα franchise.

 

 
         
 

 

Δοκιμάσαμε και σας Προτείνουμε

Μασάζ με αιθέρια έλαια σε όλο το σώμα
Απο τα Lipogen, Παγκράτι, Νίκαια, Αίγινα και Κατερίνη
περισσότερα

Αφιέρωμα στο ταξιδιωτικό γραφείο VELAS TOURS
Δυναμικό & Αξιόπιστο τουριστικό γραφείο που ξέρει να «σας ταξιδεύει»
περισσότερα

Φιλόξενο, εξυπηρετικό και με σεβασμό στον πελάτη
Ο λόγος για το κέντρο αισθητικής & ομορφιάς "Beauty for You" που...
περισσότερα

 
Προσφορές και Διαφημίσεις
 

Πρόσφατα Θέματα

Franchise :Έχω μια επιτυχημένη εταιρία και θέλω να δημιουργήσω ένα franchise. Τι μειονεκτήματα έχω;
Τα μειονεκτήματα που μπορεί να προκύψουν για ένα δικαιοπάροχο έχουν να κάνουν με την επιλογή του συνεργάτη που είναι μια διαδικασία σημαντική και ταυτόχρονα δύσκολή για τους δικαιοπάροχους....
περισσότερα

Υπάρχει κάποιος κατάλογος με όλα τα σιτες που περιέχουν εντελώς δωρεάν πράγματα;
Υπάρχει και μας τον προμηθεύει η πολύ καλή ιστοσελίδα : http://genia700euro.pblogs.gr...
περισσότερα

Εύρεση Εργασίας : Μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα επιστολής που θα συνοδεύει το Βιογραφικό μου;
Παράδειγμα Συνοδευτικής Επιστολής (A) Προς : (Εταιρία και πλήρης διεύθυνση) Υπόψη : (Διευθυντή Προσωπικού ή Ονοματεπώνυμο υπεύθυνου αν είναι διαθέσιμο) ΘΕΜΑ : Αγγελία για θέση "AREA SALES MANAGER" , κωδικός θέσης Κ-ASM-02...
περισσότερα

 

Αστεία και περίεργα!!! www.superwow.gr

Newsletter

 
 


Όμορφη.gr

Φαγητό.gr

Ζώα.gr

Ρούχα.gr

Παπούτσια.gr

 

 

 

 

WebCore IT & Web Developments